Metal Desteksiz Porselen Kuron

Metal Desteksiz Porselen Kuron

Doğal dişler ışığı geçirir. Bunun sonucu olarak da dişte derinlik ve canlılık ortaya çıkar. Metal desteksiz porselen kuronların ışık geçirme özelliklerinden dolayı, derinlik ve canlılıkları daha fazladır böylece doğal dişe en yakın sonuçlar elde edilir. Güçlendirilmiş porselenin özel makinalarda sıkıştırılması ile elde edilir. Özellikle ön dişlerde, ışık geçirgenliğinin çok iyi olmasından dolayı tercih edilir. Arka bölge için özellikle çiğneme kuvvetlerine karşı yeterince dayanıklı değildir.

Metal Desteksiz Porselen Kuronların Avantajları

  • Metal desteksiz porselen kuronlar ışığı geçirdiklerinden doğal diş yapısına çok benzer bir estetik oluştururken, çok iyi yapılmış bile olsa metal-porselenlerde bir donukluk ve yapaylık vardır. Bu nedenle özellikle ön dişlerde metal desteksiz porselenler tercih edilir. Metal desteksiz porselenler doğal diş gibi her türlü ışığı geçirirler.
    Metal desteksiz porselenler mekanik ve kimyasal olarak dişe tutturulur. Bu yüzden tutuculukları çok yüksektir.
  • Metal desteksizlerde alt yapıda metal olmadığı için kuron-diş eti hizasında koyu renk bir çizgi olmaz. Daha estetik bir görüntü sağlanır. Diş eti çekildiğinde, metal desteksiz porselenler estetik görünümlerini korurlar.

Girne Cad. No: 9/A
Karsiyaka / Izmir / TURKEY

+90 (232) 463 66 32
+90 (530) 775 11 87

Çalışma Saatleri
Paz - Cum: 9:00 - 20:00

Randevu Talebi
info@kordondent.com.tr